ICT bij de Schoonderwolf Groep

Het doel van de ICT-afdeling bij Schoonderwolf? Alle technologische behoeften van de organisatie begrijpen, en de organisatie te voorzien van de best mogelijke IT-oplossingen! Zo wil het ICT-team onze bedrijfsprocessen ondersteunen en verbeteren op het gebied van systeembeheer, functioneel beheer, ICT-security en ICT-support.

 

De ICT-afdeling van Schoonderwolf bestaat uit softwareontwikkelaars, systeem- en netwerkbeheerders, security beheerders, functioneel beheerders en helpdeskmedewerkers. De ICT-afdeling wordt aangestuurd door de ICT-manager. Wanneer een werkdag geslaagd is voor de ICT-manager? “Als mijn team heeft kunnen bijdragen aan de doelen van de organisatie waarbij goed is samengewerkt in de verschillende teams en mijn teamleden met een tevreden gevoel naar huis gaan.”

Wat doet de ICT-afdeling bij de Schoonderwolf Groep?

  • We beheren en onderhouden alle technologische systemen en softwaretoepassingen.
  • We ontwerpen en implementeren oplossingen om bedrijfsprocessen te ondersteunen en verbeteren.
  • We beveiligen bedrijfsgegevens en informatie, en implementeren protocollen en beleidslijnen voor gegevensbescherming en -beveiliging.
  • We leveren technische ondersteuning en training aan medewerkers binnen de Schoonderwolf Groep.

“Mijn dag als ICT-Manager is geslaagd als mijn team heeft kunnen bijdragen aan de doelen van de organisatie waarbij goed is samengewerkt in de verschillende teams en mijn teamleden met een tevreden gevoel naar huis gaan.”

Alexander Oosterveen

Bekijk alle verhalen

Werken bij ons?

ICT-vacatures

Momenteel geen open vacatures. Stuur ons een open sollicitatie

Vragen

Stel je vraag en kom in contact met ons