Wat zeggen collega’s

“Mijn dag als ICT-Manager is geslaagd als mijn team heeft kunnen bijdragen aan de doelen van de organisatie waarbij goed is samengewerkt in de verschillende teams en mijn teamleden met een tevreden gevoel naar huis gaan.”

Alexander Oosterveen

Bekijk de afdeling van Alexander

“Op de afdeling controlling zijn we verantwoordelijk voor alle financiële processen binnen de organisatie.

Van het opstellen van managementrapportages tot het beheer van de assurantieportefeuille. Door een goede samenwerking en heldere taakverdeling slagen we erin dit in goede banen te leiden. We sparren veel met elkaar en maken continu gebruik van elkaars kennis en kunde.”

Robert Prinsen

Bekijk de afdeling van Robert

“Onze marketingafdeling binnen de Schoonderwolf Groep creëert groei en succes.

Met 12 specialisten ondersteunen we 17 bedrijven in de bouw- en technische sectoren. Van strategie tot uitvoering, we genereren vraag, verbeteren sales en werken samen met interne teams en externe bureaus. Innovatieve ideeën worden snel getest en bij succes opgeschaald.”

Rogier Sassen

Bekijk de afdeling van Rogier

“Op onze HR-afdeling zijn wij voor onze organisatie een waardevolle speler op het gebied van duurzame inzetbaarheid, opleiding en ontwikkeling en strategische personeelsplanning”.

 

Met onze afdeling ondersteunen we de bedrijven van operationele uitvoering tot strategisch HR-beleid. We werven nieuwe medewerkers, zorgen ervoor dat iedereen zich op z’n plek voelt, hebben een adviserende rol en zijn een luisterend oor.

Liane Hovestad

Afdelingen

De verschillende afdelingen binnen ons bedrijf

Marketing

ICT

Finance

HR

Vragen

Stel je vraag en kom in contact met ons